Babyshower afternoon tea

Afgelopen donderdag was ik uitgenodigd door lieve Janine van Prêt à pregnant voor een heerlijke babyshower afternoon tea in het mooie Waldorf Astoria te Amsterdam.
Wij werden om half twaalf verwacht op deze locatie en geen parkeerproblemen deze dag. Want in het drukke Amsterdam waar pakeren altijd de grootste uitdaging is was dit deze dag geen probleem. Onze auto werd netjes door de “valet” geparkeerd en zo konden wij, hop naar binnen!
Het Waldorf zit op de Herengracht in Amsterdam en als je het hotel binnenloopt waan je je in een sprookje. Prachtige marmeren vloeren, grote vazen met mooie bloemen, klassiek interieur en wat een heerlijke geur in dit hotel. Hoe belangrijk is dat als je een hotel binnenkomt!

  

 

We mochten ons verzamelen In de voorkamer van onze “afternoon tea kamer”.
Weer was er een super gezellige groep dames van 16 dames samengesteld door het team van Prêt à pregnant. Vele bekende gezichten en een aantal nieuwe dames, maar altijd mengt zich dit tot één gezellige groep. Een kopje thee werd ingeschonken en Janine van Prêt à pregnant en Robin van het Waldorf hielden een korte speech over hun mooie samenwerking en ons te gekke afternoon tea.We startten met een korte amuse, wat zo mooi was dat je het bijna niet durfde te eten.Ik had mezelf een dagje “vrij” gegeven want van het strikte eetpatroon kwam nu echt niet uit, al het lekkers was echt niet te weerstaan. Ik zat aan de kant van Irene, Kelly, Colette, Lisanne en Leontien, super gezellige meiden en we hadden het over het heerlijke eten, kinderen en kinderen en zwangerschap en kinderen.Na de amuse werden er prachtige trees neergezet met zoveel lekkers dat je niet wist waar je moest beginnen.

 

Na de amuse werden er prachtige trees neergezet met zoveel lekkers dat je niet wist waar je moest beginnen. Van verschillende zoetigheden tot scones, mini sandwiches het stond er allemaal. Echt smaaksensaties waren het, ik probeerde me echt in te houden, want er was veels te veel lekkers.
Nadat deze gezellige en heerlijke afternoon tea tot zijn einde was gekomen mochten wij onze entree maken in de voorkamer waar prachtige merken stonden en kregen we van elk merk informatie en een product, dit was echt veels te gek!

 

 

 

  • Stokke, was aanwezig met hun te gekke Tripp Trapp, hier ben ik echt fan van.
  • Nuna, de autostoel waar wij zoveel plezier aan beleven. Maar ook de Leaf, een prachtig stoeltje waar een baby tot een peuter in kan zitten, zelfs tot 60KG is dit het ideale stoeltje en hij staat ook nog mooi in het interieur.
  • Maison.Colette was er met een prachtig baby bedje van Aristot. De sleepyhead waar Skye altijd in lag en die ik elke mama kan aanraden. Doudou, het merk met prachtige knuffels, waar op dit moment de zeemeermin de echte favoriet van Skye is.
  • Noppies had hun baby & kinderkleding mee maar ook hun “mommy to be” kleding.

Daarnaast waren de volgende merken aanwezig Picca Loulou, Baby Bjorn,Woezel&Pip en het Wensenboekje.
Het houdt niet op want ook onze goody bag was gevuld met producten van Petit Bateau, Vtech speelgoed en Poetree kids. De moeders die in verwachting waren kregen ook nog een pret echo bij Marjolein Leenarts.

 

 

Samen met lieve Irene bekeken we al deze mooie producten en werden we erg enthousiast en zouden wij bijna weer een baby willen ( no worry Remy en Selwyn hihi).

Wat een heerlijke afternoon tea en een ontzettende gave middag hadden wij in het mooie Waldorf en wat waren wij weer verwend.
Dit alles was weer mogelijk gemaakt door het geweldige team van Prêt à pregnant.
Lieve Janine, Simone en Marjolein jullie events zijn ” the next level”. Bedankt voor deze uitnodiging en jullie nieuwe sweater is echt te gek!
Dames, de nieuwe ” The Mom” sweater is nu ook in lila beschikbaar, deze moet je hebben!

https://themom-collection.com

Bedankt lieve Marinke voor de mooie foto’s @Marinke_photography!

Oh ja en mijn outfit is van Winonah.

Veel liefs,

Renate