Fight night in Turkey!

Dit jaar viel de kindervakantie midden in het gala van twee van onze vechters van de Bonjasky Academy. Deze vechters moesten in Turkije vechten dus besloten wij om daar met het hele gezin naar toe te reizen. Zo kon papa zijn werk doen en konden wij alvast lekker relaxen, goed geregeld dus!
Wij kwamen in Turkije aan op de dag van de weging. De weging is vaak een dag voor de wedstrijd, want de vechters moeten natuurlijk wel op het afgesproken gewicht zitten. Nikita en Naoufal zaten mooi op gewicht alleen de tegenstander van Naoufal was te zwaar en dat is niet de afspraak dus moest zijn tegenstander zeker één kilo afvallen en één kilo is heel wat in een dag. Na de weging zijn we met z’n allen gaan eten en was het tijd om te gaan slapen, want iedereen was erg moe van de reis.

De volgende dag was het fight night, als gezin vertrokken we van Alanya weer naar Antalya. We hadden een hotel geboekt die wat minder masaal was als het hotel waar we de nacht voor fight night verbleven. Dus de roadtrip naar Antalya kon beginnen. Met 90km per uur bereikten we na 2 uur eindelijk Antalya en het hotel.
Heerlijk onze stijl, een goede vibe, wit, strak en uber modern, hier houden wij echt van. Na geïnstalleerd te zijn op onze kamers trokken we de zwemkleding aan om richting het zwembad te gaan. Na een uurtje moest Remy weer terug naar Alanya (ja weer 2 uur rijden, je moet er wat voor over hebben) om daar de vechters te begeleiden op de wedstrijd. Het tapen van de handen, het instoten en het wachten op de partij hoort daarbij. 

Wij keken mee op de livestream om zo niks te missen van de wedstrijd. Eerst moest Naoufal zijn partij vechten, vol spanning zaten we klaar alleen was de livestream zo slecht! Het leek wel alsof wij op een onbewoond eiland zaten, dus haperend zagen wij dat de wedstrijd niet de goede kant op ging. Onze aanmoediging hielp helaas niet meer mee. Ook Nikita zou haar entree in de ring maken, ik blijf het spannend vinden als “onze” vechters de ring moeten betreden. Ik weet namelijk nu zo goed wat er aan vooraf gaat, maandenlange training, een streng dieet en de letterlijke “bloed, zweet en tranen”. Nadat ik als kapster had gespeeld en Nikita haar haar had ingevlochten was het showtime. De klappen gingen op en neer maar Nikita was aan de winnende hand en uiteindelijk was het ook haar hand die de lucht in ging door de scheidsrechter, zij had gewonnen!
Hoe fijn was dat, nu kon onze vakantie echt beginnen.

De vakantie bestond dit jaar uit vele zwembadbezoeken, heerlijk eten, strand en boulevardwandelingen, het waterpark dagje uit en gewoon even gezellig family time en niks moeten.
Dat “moeten” gaat over een week weer verder want we zijn een nieuw project gestart, er komt een tweede Bonjasky Academy aan. Er staat een trouwerij gepland en de overige projecten gaan ook gewoon door. Dus druk is het altijd in huize Bonjasky en dan is het wel even fijn om echt even samen te zijn!

 

  

 

  

  

 

 

Veel liefs,

Renate