Forever twenty-five

Na jaren in de cosmetica te hebben gewerkt heeft dit ervoor gezorgd dat ik heel bewust met huidverzorging bezig ben.
Ik vind het namelijk heel interessant om de huid zo jong mogelijk eruit te laten zien, maar wel het liefst op de natuurlijke manier. Dat laatste wordt toch echt een uitdaging als je 35 jaar bent. Ik blijf maar smeren met de meest dure crèmes maar het verval is toch echt van start gegaan. Het babyhuidje is dan ook ver te zoeken en ik moet misschien toch overgaan op een drastische ingreep.

Toen Claire mij vertelde over Quanis Dermafiller werd ik gelijk enthousiast. Want als je zonder spuiten toch lekker strak wordt, wie wilt dat nu niet?
Quanis Dermafiller is een mooi, vriendelijk en natuurlijk product om je huid (nog) mooier te maken en heeft de enige manier om hyaluronzuur in de huid te krijgen zonder het gebruik van naalden. Zo worden de kraaienpootjes en droogtelijntjes mooi opgevuld en ga ik weer strak het leven door.

 

 

Claire stelde voor dat ik de eerste behandeling bij KNAP Institute zou krijgen en vervolgens thuis aan de slag kon met het Quanis Dermafiller Professional pakket. De afspraak was geboekt en ik stond te trappelen.
Vooraf aan de afspraak had ik nog een interview met Maaike van Furrow, een super leuke vrouw die voor haar blog mij wilde interviewen over mijn huid. In haar blog neemt ze je mee naar het “mooier ouder” worden en laat ze wekelijks “het gezicht van” zien. Dit keer dus mijn gezicht met kraaienpootjes weliswaar.
Meer over dit interview lees je online op de blog van Maaike.

https://www.furrow.nl/algemeen/het-gezicht-van/het-gezicht-van-renate-bonjasky

 

 

Bij Knap Institute werd ik gelijk heel vriendelijk verwelkomt en mocht ik mee naar een mooie en rustgevende behandelkamer zodat ik daar mijn behandeling kon ondergaan. Voor de behandeling werd mijn huid goed gereinigd, de huid onder de ogen is van groot belang, want daar worden de oogpads op aangebracht.
Na de reiniging werd de Quanis Dermafiller behandeling gestart. Toen de schoonheidsspecialiste de pads aanbracht voelde ik een lichte prikkeling. Deze prikkeling is helemaal niet pijnlijk en voelde eigenlijk wel prettig aan. Deze prikkeling zorgde ervoor dat de micro naaldjes langzaam in mijn huid penetreerde en vervolgens oploste. Hierdoor werden mijn “fijne” rimpeltjes langzaam opgevuld. Dit was echt wat ik nodig had!
Op de pads werden gelsheets aangebracht en deze bleven 20 tot 25 minuten zitten, gedurende deze tijd kreeg ik ook nog eens een heerlijke hand massage om even helemaal te ontspannen.
Na 25 minuten werden de gelsheet eraf gehaald en was de huid onder mijn ogen inderdaad opgevuld. Mijn huid zag er frisser en levendiger uit en dit resultaat bleef ook nog eens 72 uur zitten!
Ik was echt verbaasd, want na jaren cosmetica ervaring zag ik toch echt een verschil met de huid onder mijn ogen. Mijn huid was opgevuld en strakker.

Ik heb de thuis behandeling twee keer in de week gebruikt en dit was heel erg makkelijk. De stappen die je moet nemen staan goed aangegeven op de verpakking en het is echt geen hogere wiskunde om deze pads aan te brengen. Ook kan je gewoon verder werken met de pads op je ogen, ideaal voor mij dus en zelfs een nachtje slapen met de pads doet wonderen, je wordt echt wakker als de Schone, Stralende Slaapster.
Nu ik bijna klaar ben met mijn thuispakket, ben ik zeker van plan om verder te gaan met dit mooie product. Ik heb namelijk nu nog steeds het gevoel alsof de huid rond mijn ogen er iets beter uitziet. Ook zijn deze pads ideaal voor een leuk feestje, na 25 minuten ziet je huid er stralend huid en kan je de nacht door dansen zonder dat iemand die vermoeide, verrimpelde blik ziet.

Om de behandeling met jullie te delen heb ik voor het eerst alles opgenomen. Dit was wel een hele grote stap voor mij, want ik ben nog niet erg comfortabel met “de volgwereld”. Maar er is een eerste keer voor alles, dus deel ik met veel liefde deze fantastische behandeling met jullie in onderstaande video.

 

 

Veel liefs,

Renate