Hello Mickey!

Ook dit jaar waren we weer uitgenodigd door mijn lieve vriendin Janine. Janine is de vrouw achter de geweldige platformen, Prêt à Pregnant, The Mom and The-Dad. Zij vroeg ons of wij weer mee wilden gaan naar Disneyland Parijs. Omdat wij weten hoe gezellig en van wat voor kaliber Janine haar reisjes zijn, waren we weer mega enthousiast om naar Parijs af te reizen. Deze reisjes zijn echt next level, een te gekke groep mensen met hetzelfde enthousiasme, die samen op reis mogen met de kinderen, hoe leuk is dat!

De datum stond vast en alles was geregeld, ons hele gezin kon gezellig mee naar Disneyland. Maar nu kwam het, je voelt het al aankomen, zeven weken voor de reis (waar wij al weken naar uitkeken) kondigt “Glory kickboxing” aan dat hun evenement op vrijdag 17 mei zou vallen.
“Serieus, dit kon je toch niet menen!” Remy is namelijk de vaste analist van Glory en moest dus ook dit keer weer “acte de présence” geven en wij moesten naar Disneyland! Hoe gingen we dit nu oplossen?
Na flink wat geregel hadden we de oplossing gevonden.
Remy zou naar Disneyland komen op zaterdagochtend met de Thalys en ik reed op vrijdagmiddag met de kinderen naar Disney. Ik had een taxi voor Remy geregeld zodat deze hem om 5.10 uur op zaterdagochtend zou ophalen en dan konden wij weer samen als gezin verder in Disneyland.

Ik vond het daarnaast ook wel super cool dat ik mocht rijden in de allernieuwste BMW X7, deze auto had echt alle snufjes, een mega gave geluidsinstallatie, een dashboard waar je “u” tegen zegt, televisies voor de kinderen op de achterbank en mega veel ruimte, wat dus super ideaal is voor zo’n groot en lang gezin als die van ons.
Dus zo stonden wij op vrijdag 17 mei al te trappelen bij de BMW dealer om naar Disney af te reizen met een enorm gezellige groep mensen. Altijd is het even aftasten wie er meegaan, maar het is altijd een oprechte, leuke groep mensen, ook dat weet Janine en haar team perfect op elkaar af te stemmen en samen te brengen. In de auto lagen weer super gave sweaters voor The Mom, The Dad and The kids.
Dus zo gingen wij geheel in stijl richting onze eerste stop, Breda!

In Breda moesten wij zijn op het “Landgoed Wolfslaar” , een mooi landgoed tussen de bomen met grote tuinen waar de kinderen al gelijk begonnen te voetballen en met elkaar te spelen. Hier stond een heerlijke lunch klaar en werd de lancering van de nieuwste Stokke Beat kinderwagen gehouden, een te gekke kinderwagen die echt daddyproof is. Ook was de website van The Dad vernieuwd en kregen wij de eerste glimp van deze gekke website.
Manlief staat er ook op weer prachtig op dus check out zijn interview!
https://the-dad.com/sports/remy-bonjasky-kick-ass-champs-program-kids/

   

Om 12.30 uur werd het tijd om ons op te maken voor de lange rit naar Disneyland Parijs. Samen met de kids reden wij achter de familie de Jong aan en reden we door België, Frankrijk binnen om te eindigen bij Disneyland Parijs.
Na veel file, K3 en gangsta rap en de vragen “hoe lang duurt het nog” en “zijn we er bijna” waren we dan eindelijk om zes uur bij het Disney hotel te Parijs aangekomen.
Onze kamer was al helemaal in orde en wij vertrokken richting de kamer om ons even te installeren, op te frissen en uit te rusten na zo’n lange rit. Toen wij de kamer binnenkwamen werden wij verrast met het ene cadeau na het andere. De badkamer stond vol met heerlijke producten van Nivea. Er lagen twee Badjassen voor “The Mom” and “The Dad” van Selwyn Senatori en heerlijke parfums van Givenchy op ons bed. Voor de kinderen lagen er Disney pyjama’s, caps en speelgoed van V-tech. In de kast hingen Marvel shirts en een Disney pyjama voor mama en last but not least stond er een Stokke kinderwagen klaar die wij mochten gebruiken tijdens onze Disney trip!
Na dit alles te hebben bewonderd werd de kamer geïnstalleerd en moesten we eigenlijk al snel gaan douchen want wij werden om acht uur verwacht bij de “Steakhouse” om te gaan eten met de groep, dus tijd voor uitrusten was er niet. Rond acht uur zat familie Bonjasky netjes klaar bij de “Steakhouse om te gaan genieten van een heerlijk diner. Na een paar uur werden de oogjes van iedereen erg klein en besloten wij om naar de kamer te gaan. Een goede nachtrust was erg belangrijk want de volgende dag moesten wij fris zijn voor een hele dag Disney.

Zaterdagochtend om vijf uur ging mijn telefoon, ik schrok wakker want wie belde mij zo vroeg? Het was de taxi chauffeur die Remy zou ophalen, ohh hier was ik al bang voor. De taxi chauffeur gaf aan dat het hele huis nog donker was en dat er geen beweging te zien was in huize Bonjasky.
Serieus, dat meen je toch niet, ik gaf aan bij de taxi chauffeur dat ik Remy zou proberen te bellen en dan hem zou terugbellen. Na vijf keer te hebben gebeld en mijn hart in mijn keel had, kreeg ik Remy eindelijk te pakken.Hij schrok wakker van de telefoontjes en bleek zijn wekker gewoon uitgedrukt te hebben en weer verder richting droomland te zijn gegaan. De taxichauffeur wilde wachten en toen Remy in de kleren was racede zij op zaterdagochtend richting Amsterdam Centraal Station om te kijken of Remy de Thalys nog zou halen. Ik was op dat moment klaar wakker en zat in Parijs in “lichte” spanning of manlief dit wel ging redden. Gelukkig kreeg ik om 6.15 uur het verlossende berichtje dat manlief in de Thalys zat.
Zo, meneer moest één dingetje doen en ook dat ging bijna mis, maar gelukkig zat hij in de trein richting ons.

Om half tien moesten wij met de groep verzamelen en hadden wij ons foto moment. De dag werd even doorgenomen en kregen wij ook nog Nivea zonnebrand zodat iedereen goed beschermd was tegen de zon. Want hoewel de weersvoorspellingen erg slecht waren, begon voor ons een zonnetje in Disneyland te schijnen. Gedurende de dag waren er een aantal momenten om even samen te komen en voor de rest mochten wij onze dag zelf inplannen.
De dag ging van start bij de Studio’s, met een klein groepje besloten wij die kant van het park onveilig te maken. Ratatouille, Tower of Terror en de Rock ‘n’ roller coaster stonden als eerste op het programma, gelukkig kwam Remy om 11 uur eindelijk aan en zo konden wij samen gaan genieten van dit mooie weekend.

Na een “gezonde” snack van 15x patat mayo voor de groep werden wij verwacht bij de Marvel show, hier kregen wij de “End Game” te zien, dit was echt te gek. De jongens zaten op het puntje van hun stoel alleen Skye vond het wat spannend en kroop dichter tegen papa aan. Na deze show konden wij even terug naar de kamer om ons klaar te maken voor ‘de parade’.
Dit was één van de vele hoogtepunten van het weekend. Om de parade te zien hadden wij een fantastische VIP plek in de straat van het kasteel, dus wij konden de parade van heel dichtbij meemaken. De jongens genoten en Skye keek haar ogen uit, dit was zo geweldig! Vorig jaar was het al een ervaring maar nu maakte ze dit zo bewust mee. Ze wist wie Mickey was, zwaaide naar Peter Pan, zag Nemo langs komen en kon niet wachten om Elsa te zien, ze bleef maar zwaaien naar Elsa, Anna en Olaf.
Dit soort moment zijn echt priceless als de kinderen zo intens genieten!

  

Na de parade was het alweer tijd voor het diner en gingen we met de groep eten in Disney’s Newport Bay, bij Cape Cod. Deze momenten zijn zo gezellig, echt alle papa’s, mama’s en kinderen even samen en dit voelt helemaal niet als een verplicht nummertje, maar een gezellig etentje met vrienden.
Om 22.30 uur was het verzamelmoment voor de vuurwerkshow van Disneyland.
Deze show is in geen woorden uit te drukken en bijna emotioneel te noemen als je de gezichten van de kinderen ziet en zelf de herinneringen ophaalt van je eigen moment met deze Disney films.
Mickey, The Lion King, Nemo, Belle & the Beast en Frozen kwamen langs met bijbehorende muziek en vuurwerk. Echt een absolute aanrader!

  

Zondag was het evenement ten einde maar hadden wij nog een gehele dag in het park samen, wij hadden een dagje bij geboekt, ook omdat Remy pas een dag later er was.
Wij gingen genoten nog een dag van alle attracties en konden in de middag even relaxen om s’avonds heerlijk te eten in het Disney restaurant.

  

Op maandagochtend na een moment met Goofy was dan ook onze reis ten einde en moesten wij de koffers in de BMW laden om weer richting huis te rijden. Nagenietend in de auto herbeleefden wij met verhalen het weekend.
Blije hoofdjes bij de kinderen, Skye die alleen maar van Elsa kon dromen en met kroon op de auto in ging.
Dean die naar hartelust had gespeeld met zijn vrienden en zijn grote broer Cas en die samen alle achtbanen onveilig hadden gemaakt.
En papa en mama die heel dankbaar waren dat wij mee mochten met Janine die weer een fantastische, magische reis had georganiseerd.

  

Thank you lieve Janine, You are one in a Million!

Lot’s of love Family Bonjasky.

 

Liefs,

Renate