It never stops

Een jaar geleden hadden we besloten om met onze sportschool te verhuizen. Een grotere zichtlocatie werd de nieuwe plek voor onze Bonjasky Academy, welke is gelegen in de buurt van Almere Stad, dus erg centraal.

Na maanden te hebben verbouwd konden wij dan eindelijk op 17 juli 2017 onze deuren openen. De sportschool is een groot succes met veel enthousiaste leden. Nu een jaar verder kwam manlief met een goed idee om de gym uit te breiden met een fitness gym. We hadden op dit moment wel fitness alleen het was iets kleiner opgezet. Remy komt altijd met dit soort goede ideeën.

Remy en ik werken sinds begin 2017 samen en zijn een echt dreamteam, alleen hebben we heel veel projecten lopen. Een nieuw project starten, kost weer veel extra tijd. Natuurlijk hebben we een goed team op onze Bonjasky Academy, die ons ondersteunen in veel werkzaamheden. Alleen is de Bonjasky Academy niet ons enige project dus dan komen de overige werkzaamheden op onze schouders terecht. Je begrijpt dat ik het dus nog wel prima vond met de “huidige” locatie. Na een goede meeting met Remy begreep ik toch zijn keuze en besloten we om er weer voor te gaan. #neveradullmomentinhuizebonjasky

Dus zo gingen de aannemers meetings weer van start. Deze meetings zijn echt niet leuk, want er wordt nooit een deadline gehaald en het budget wordt altijd groter en groter. Nadat alles duidelijk was bij de werkmannen konden zij aan de slag en konden wij ook weer full power verder met de overige werkzaamheden voor project nr.2. Naast de verbouwingswerkzaamheden moest er een marketingcampagne worden gestart. Flyers moesten worden gedrukt, posters en banners moesten worden afgeleverd. Voor de promotie visual moest ook nog een photoshoot worden ingepland met onze fotograaf Jeroen en dat was nog maar het begin van het lijstje. Oh ja, we wilden dit ook nog in een tijdsbestek van 2 maanden realiseren. Nee hoor, helemaal geen druk!

 

 

Omdat het de afgelopen maanden zo hectisch was geweest vond ik het tijd worden om even samen weg te gaan. Ik begreep dat dit niet het juiste moment was, midden in de verbouwing, maar met een eigen bedrijf is geen moment de juiste. Dus besloten we samen om even een nachtje weg te gaan.

Onze bestemming werd Maastricht, een mini get away in eigen land, hoe leuk is dat? Ik heb toch altijd het gevoel dat als je het zonnige zuiden nadert het voelt alsof je even helemaal weg bent. We verbleven in deze mooie stad in het Design hotel, een super gaaf trendy hotel in de wijk Wuyck. Deze wijk is erg leuk en upcoming met allemaal kleine winkeltjes en heerlijke restaurantjes. Eén van de restaurantjes was Henry’s, een echte aanrader in Maastricht. Dus aangekomen in Maastricht doken we meteen hier op het terras om te genieten van een overheerlijke lunch. De rest van de middag slenterden we door de kleine straatjes van deze heerlijke stad en zaten we lekker op terrasjes en genoten we van elkaar. Even geen geluid van boormachines, van vragen van werknemers, maar alleen even ons.
Remy en Renate, die samen heerlijk kunnen lachen en urenlang kunnen praten over van alles.

 

 

s’Avonds konden we ons klaarmaken voor een geweldig diner in het Italiaanse restaurant Laus, deze ligt midden in stad en had een perfecte sfeer en heerlijk Italiaans eten. De volgende ochtend gingen we lekker ontbijten bij Van Wijck en het was zelfs zo fijn dat we buiten op het terras konden ontbijten. Dit was eigenlijk een brunch, want we kwam pas rond 10 uur uit ons bed rollen. Dit is iets wat nooit gebeurt bij ons thuis, dus nu dat we met z’n tweeën op pad waren konden we dat eindelijk weer een keertje doen.

Na een lange brunch reden we terug naar Almere om weer snel naar onze sportschool te rijden om te zien hoe de kale ruimte langzaam in een fitness gym veranderde.

 

 

In de dagen die volgden werd alles steeds meer aangekleed en werd het meer en meer een complete fitness gym. De Technogym apparatuur werd net op tijd geleverd en zo konden we in het laatste dagen voor 2 september nog alles klaarmaken. Dit was toch even een race tegen de klok, maar op 2 september om 10 uur was alles klaar. Tuurlijk moesten we nog een klein aantal puntjes op de I zetten maar onze fitness gym kon open. Wij openden deze dag met een seminar van Arnold vanderLyde en een ieder kon kennis maken met onze prachtige gym. Wat een succesvolle dag en een kroon op ons harde werk.

Op naar een mooie toekomst met onze mooie prachtige gym. www.bonjaskyacademy.com

 

 

Veel liefs,

Renate