Let’s get some glow!

Afgelopen weekend was er dan weer zo’n “normaal’ hectisch weekend in huize Bonjasky. Het begon met de voorbereiding van het event waar wij met de sportschool stonden, dit was voor Het Sikkelcelfonds en hier is Remy ambassadeur voor, ik zet me hier ook voor in. Vervolgens stond er een kinderfeestje gepland, gevolgd door de uitreiking van de cheque voor Het Sikkelcelfonds en als klap op de vuurpijl nog een verjaardag / celebrating life feestje van mijn lieve vriendin Fiona. Op zondag had ik nog een kinderfeestje en daarna was ik echt wel even uitgeteld van het drukke weekend.
Dit soort weekenden zijn vrij normaal voor ons en zo racen wij eigenlijk altijd maar door.

Dus toen ons prinsesje op bed lag was het even tijd voor mezelf en had ik dan eindelijk tijd om mijn Clay and Glow masker uit te proberen, deze had ik ontvangen van het lieve team van Clay and Glow en ik was nu wel erg nieuwsgierig naar dit masker geworden. Naast het masker zat er in het pakketje een haarband, want dat haar mocht echt niet vies worden en ook een mooie handschoen om mijn gezicht weer schoon te maken was inbegrepen, de perfecte set dus.

Ik moest mijn huid goed schoon maken met lauwwarm water en vervolgens het masker met een kwastje aanbrengen. Een flinke klodder roze, bruine emulsie begon mijn gezicht te bedekken en Remy schrok zich rot toen hij me zag. Het masker moest acht tot tien minuten blijven zitten en het begon goed in te drogen. Mijn huid begon wat te trekken en te tintelen maar dat voelde absoluut niet onprettig aan, misschien is dat soms wel eens goed op mijn leeftijd!

Ik las ondertussen nog wat informatie over dit masker en wat ik helemaal te gek vind is dat dit product niet op dieren wordt getest, daarnaast zit er geen parfum in en is het 100% vegan, dus helemaal van deze tijd!
Wat ook super handig is dat er tips staan voor elke huidtype hoe vaak je het masker moet gebruiken, mijn huid is vrij droog dus ik mag het één of twee keer in de week gebruiken.
Ook kan je online de huidtest doen en hier kwam ook uit wat ik al wist, ik heb een droge en gevoelige huid. Omdat ik zelf ook schoonheidsspecialiste ben weet ik dat een kleimasker zeker goed is voor een droge huid, vaak denkt men van niet maar dat is inderdaad helemaal fout, ook dat gaf de Clay and Glow huidtest aan.
Online zag je ook de ingrediënten die goed zijn voor mijn huid: rode klei, aloë vera ( als een “echte island girl” vind ik dit product echt super), mango en zoethout, dit is echt mega interessant.

https://www.clayandglow.com/pages/skin-test

Na acht minuten spoelde ik met warm water mijn gezicht af en het viel heel erg mee, hoe moeilijk de klei van mijn gezicht ging. Mijn huid zag er fris uit met een lichte rode gloed, dit betekende dat het masker zijn werk had gedaan  en daarnaast had mijn huid een mooie glans.

Ik bracht vervolgens mijn eigen lotion en huidverzorging aan en ik kon heerlijk gaan slapen met een super gereinigd, zacht gezichtje. Voor herhaling vatbaar dit masker en ik ga proberen dit elke week in mijn agenda te zetten als mijn eigen “Zen” moment.

Liefs,

Renate