The beauty of aging

Wie wilt dat nu niet, het eeuwige jonge babyhuidje! Nou ik zeker, dat is wel duidelijk!
Ik probeer dan ook al van jongs af aan de juiste producten te gebruiken om deze huidveroudering reis tegen te gaan. Ik blijf mij namelijk erg jong voelen maar als ik s’ochtends in de spiegel kijk dan is dit toch echt een ander verhaal. De tijden dat ik 4 uur slaap had en dat er s’ochtends niks zichtbaar was zijn als sneeuw voor de zon verdwenen. Helemaal als je als moeder een jaar “wat” slapeloze nachten hebt gehad. Dan wordt de strijd tegen het ouder worden toch echt uitdagender. Omdat schoonheid echt van binnenuit komt dacht ik dat ik misschien toch iets verder moest gaan zoeken naar de nodige hulpmiddelen.

Mijn lichaam moest van binnen schoon, fris en jong zijn. Nu sport ik al veel, eten wij heel gezond thuis (oké ook ik spijbel wel eens een dagje). Maar over het algemeen is het menu super gezond. Kip, vis en groente wordt er dagelijks gegeten in huize Bonjasky en dan kan er zeker geen gek sausje worden toegevoegd, alleen een snufje peper en zout. Ook drink ik over het algemeen alleen water, thee en koffie, oké de laatste twee zijn niet super gezond dat weet ik. Ik drink geen sappen uit een pak of frisdranken, hier ben ik sinds mijn zwangerschap mee gestopt en dat mis ik helemaal niet. Voordat ik zwanger was gingen er liters cola light naar binnen en als ik het nu drink dan denk ik echt, bah! Alleen maar verse sappen zijn dus geaccepteerd.
Zelfs een wijntje zo nu en dan wordt minder, wat wil je met een man die geen druppel alcohol drinkt! Zit je zo alleen aan je Malbec, dat is toch ongezellig! Zo nu dan tijdens een etentje wil ik nog wel eens een wijntje nemen, maar die keren kan ik op één hand tellen. Een super gezonde levensstijl al zeg ik het zelf.

De volgende stap was om te kijken of mijn lichaam de juiste vitamines binnen krijgt of dat ik misschien ampullen of schoonheidsampullen nodig heb. Ik zal heel eerlijk zijn want met zo’n gezonde levensstijl vind ik het best eng om iets in te nemen, een crème smeren op mijn gezicht, dat is echt geen probleem. Hiermee durf ik te zelfs te experimenteren maar een ampul innemen is toch iets anders. Er volgen dan gelijk allemaal vragen in mijn hoofd.
Wat zit er in zo’n ampul? Is het ampul natuurlijk? Wat doet het nu voor mijn lichaam en wat doet het voor mijn lichaam op de langere termijn?
Al deze vragen kon Mardien van SkinforSkin mij beantwoorden en zo kon zij mij geruststellen en zelfs enthousiasmeren voor SkinforSkin.

SkinforSkin is een voedingssupplement dat bestaat uit een kleine capsule van viscollageen en vitamine C. Van nature helpt vitamine C het lichaam om collageen aan te maken en op te nemen en is daarom een onmisbaar ingrediënt in het Skin for Skin supplement. Zonder voldoende vitamine C wordt er op een inefficiënte manier collageenvezels in het lichaam aangemaakt. De capsule van Skin for Skin bevat 200 mg pure collageen en 20 mg vitamine C en is een enorm krachtig en puur supplement. Viscollageen heeft een hoge biologische beschikbaarheid en wordt daarmee snel vanuit je dunne darm opgenomen in het bloed. Vitamine C draagt bij aan collageenvorming voor de normale werking van de huid, botten, kraakbeen en bloedvaten.
Het viscollageen komt ook nog eens recht uit de NoordZee.
Viscollageen is de meest zuivere vorm van collageen omdat deze het meest overeenkomt met die van de mens. Viscollageen is een betere keus ten opzichte van andere dierlijke of plantaardige collageen soorten. Daarnaast zijn er nog verschillende types collageen die elk in meerdere of mindere mate ondersteuning bieden aan het lichaam. Skin for Skin bevat naast Vitamine C een grote hoeveelheid Type 1 collageen.

 

</

Dus deze ampullen zouden voor mij betekenen een soepele en veerkrachtige huid, vol en glanzend haar en sterke nagels. Dat laatste is ook al na een maandje zichtbaar, mijn haar is mooier en mijn nagels worden sterker, een mooi resultaat na één maand!
Nu ben ik zeer benieuwd wat het de komende weken/maanden nog meer voor mij gaat doen en ik hou jullie hiervan zeker op de hoogte.

Nu heb ik voor mijn lezers een te gekke Winactie!
Ik mag namelijk van SkinforSkin 2 winnaars blij maken met een doosje SkinforSkin met 28 ampullen!
*Wat moet je doen?
*Like SkinforSkin!
Geef een reactie onder mijn post waarom jullie SkinforSkin zouden willen winnen!

Meer informatie over SkinforSkin kan je lezen op de website van SkinforSkin.
https://www.skinforskin.nl

 

Keep shining beautiful one!

Veel Liefs,

Renate