The Mom meets Kurio!

Dan wordt je uitgenodigd door je lieve vriendin Janine voor de lancering van de nieuwste Kurio kindertablet van Kurio Benelux. Kurio, ik moest even nadenken maar dit is dus echt de must have tablet voor kinderen nooit geweten. Ik heb Skye eigenlijk nooit onze iPad of telefoon gegeven. Het is pas sinds dat zij twee jaar is dat ze hier wat meer geïnteresseerd voor is en dat ze nu ook alle knoppen op mijn telefoon weet te vinden.
Vooral hoe ze foto’s moet maken, ik weet niet van wie ze dat heeft? Skye maakt de mooiste portretten, vooral als we nog slapen, die momenten dat je net met je mond open ligt. Skye weet deze momenten haarscherp vast te leggen.

De lancering van deze tablet daar moesten wij dus bij zijn. Het was namelijk een mommy, daughter moment. Skye en ik samen erop uit en lekker lunchen. Zo gingen we onderweg naar Mama Kelly waar dit event gehouden werd door Pret a Pregnant. Toen Skye hier binnen kwam dacht ze werkelijk dat ze in een poppenhuis beland was, alles was roze, helemaal haar kleur. Vervolgens werden wij gebracht samen met allemaal andere leuke en lieve moeders naar de “panterroom”, helemaal onze stijl. Hier kregen wij een heerlijke lunch en hadden de kinderen een eigen tafel met een lekkere kids lunch en hadden de moeders even rustig te tijd om bij te kletsen. #NOT! “Mama, kijk ballonnen”, “mama kom mee”, “mama tijger”, “mama mama”! Dus het was echt quality time met de kleine meid.

 

  

 

Toen lieve Janine haar woordje deed werd het letterlijk muisstil, zij vertelde over de samenwerking met Kurio Benelux en vervolgens kregen wij nog meer details te horen over deze fantastische nieuwe tablet door de dame van Kurio Benelux zelf.
Wist jij eigenlijk dat je met Kurio Connect altijd en overal in contact met je kind blijft.
Je 16 GB opslag voor video’s, foto’s, apps en meer hebt.
Je kan het Internet filteren, je categoriseert en update meer dan 34 miljard websites, super veilig dus!
Je zelf de tijd van het maximale tabletgebruik van je kind beheert, dus niet langer als tien minuten.
Je kindvriendelijke content hebt.
Je met het Bluelight filter de ogen van je kind beschermt, hoe belangrijk is dit niet!
Het een Handzaam formaat is en spatwaterdicht is, ook niet geheel onbelangrijk. Ik zie die tablet al meegaan op vakantie en bij het zwembad neer worden geslingerd.
Wat een feest, tijdens de lunch kreeg alle kinderen hun eigen tablet cadeau! Skye kreeg een mooie roze kurio tablet en ze mocht hem zelfs nog laten tekenen door Sophie de Ruiter.

 

De jonge DJ’s startten de muziek en er werd een grote taart op tafel gezet! De middag kon niet meer stuk voor Skye en wat maakt het mij blij om haar zo gelukkig te zien!
Een super geslaagde dag.

 

  

 

Toen Janine ons voor de week erop uitnodigde voor het XL Unboxing party zeiden wij ook zeker geen “nee”! Het viel gelukkig weer op de woensdag, wat eigenlijk de mama en Skye dag is. Deze dag ben ik vrij en probeer ik zo weinig mogelijk aan werk te zijn en echt tijd voor haar te maken. Dit keer reden we ook weer naar Amsterdam, waar dit event plaats vond. Eenmaal aangekomen kregen wij een korte uitleg van de middag en mochten wij alle kamers bewandelen.

 

Elke kamer had een eigen thema. Van een Ready 2 Robot kamer met boksring, gingen we naar de LOL surprise kamer met ballenbak en een Poopsie slime surprise kamer met ballonen.
De ballenbak was duidelijk de favoriet bij de kinderen en niet alleen de kinderen, de moeders doken er ook in. Deze dag hadden we geen tijd voor koffie om bij te kletsen maar het ballenbak moment was onze tijd.

 

   

Er stonden heerlijke gezonde en ongezonde snacks klaar en de kids gingen naar huis met een tas vol cadeaus. De moeders hadden weer een gezellige middag gehad en ik mag me echt “blessed” noemen met deze leuke, intelligente en mooie vrouwen om mij heen.

 

Veel liefs,

Renate